Huoltoautokalusteet Suomesta – MultiCar Oy

MultiCar Logo

Hyllyt pakettiautoon alk. 325,- alv0%

Pakettiauton hyllyjärjestelmä kumimatoilla, syv. 350 mm. Huom. kumimatot sisältyvät hintaan. Markkinoiden parhaiten säädeltävissä sekä syvyyssuunnassa että korkeussuunnassa 38 mm reikäjaolla aina 635 mm ylöspäin, käytettävissä olevan tilan mukaan.

Autokalusteiden muunneltavuus mahdollista ensiasennuksen jälkeen myös käytön aikana sekä aina tuleviin huoltoautoihin siirrettäessä. Esim. laatikostot ovat kaikki samalla modulijaolla, jolloin pystyt lisäämään niitä myös seuraaviin autoihin muokkaamalla vain sen hyllyn osan ja kaikki hyllyt ovat edelleen käytettävissä.

Auton hyllyille mahtuvat niin kuljetuslaatikot kuin useammat työkonesalkut. Valmistettu Suomessa aina vuodesta 1996 lähtien.

Huomaa, että kuvat ovat suuntaa antavia, sisältäen kalustusta täydentäviä ja tehostavia lisävarusteita. Kalustuksen sisältö eriteltynä tuotteen sivulla. Kaikkia mallivaihtoehtoja voidaan muokata toiveidesi mukaisesti. Ota yhteyttä ja katsotaan juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Täydennä hyllystöä haluamillasi järjestystä parantavilla lisätarvikkeilla koukuilla, telineillä, muovilaatikoilla ja välilevyillä.

Lokasuojan päälle 3-4 tasolla pakettirahti 49,50 alv0% koko maan.

Vasemman sivun hyllystöt 1900 mm - 2300 mm pakettirahti 59,50 alv0% koko maan.

Huom. ostoskorissa näyttää rahdin max. kg määrään asti. Lisävarusteet saattavat vaikuttaa rahtiin.