Otsikko

Multi Car Oy Tietosuojaseloste (General Data Protection Regulation, GDPR)

Multi Car Oy on sitoutunut suojelemaan yksiöiden oikeuksia ja pitämään henkilötietosi turvassa. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Multi Car Oy säilyttää ja suojaa henkilötietoja. Rekisteripitäjänä toimii Multi Car Oy.

1. Mitä henkilötietoja Multi Car Oy kerää

2. Miten Multi Car Oy voi käyttää tietojasi

3. Kenelle Multi Car Oy voi luovuttaa henkilötietoja

4. Miten Multi Car Oy suojaa henkilötietoja

5. Evästeet

6. Kuinka kauan Multi Car Oy säilyttää henkilötietoja

1. Multi Car Oy kerää tiedot syntyneen asiakassuhteen perusteella henkilöstä autokalusteiden, perävaunujen yms. tarvikkeisen myymistä ja laskutusta varten.

Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka sekä puhelinnumero. Sosiaaliturvatunnusta ei kysytä, jos se ei ole liiketoiminnan turvaamisen kannalta tarpeellista. Puheluita ei nauhoiteta. Turvallisuussyistä, liikepaikassa ja välittömässä läheisyydessä on valvontakamerat.

2. Multi Car Oy käyttää henkilötietoja laskutusta sekä asiakasrekisteriä varten, mahdollisia tulevia hankintoja varten ja / takuuasioiden . Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

3. Henkilötietoja luovutetaan ainoastaan Viranomaisille oikeuden päätöksellä

4. Henkilötietoja suojataan kolmella tavalla

a. tietoteknisin keinoin: rautapalomuuri, ohjelmallinen

palomuuri, vaihtuvat salasanat

b.mekaanisesti : lukot, turvakaappi,

paperisilppuri

c. valvontakameroin

5. Multi Car Oy :n verkkosivut keräävät anonyymiä tietoavierailijoiden määrästä sivustolla, mistä maista kävijät ovat, millä käyttöjärjestelmällä kävijät tulevat sivustolle. Tietoa ei profiloida, luovuteta

kolmannelle osapuolelle, eikä käytetä markkinointiin.

6. Multi Car Oy säilyttää tietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät.