MultiCar Oy

MultiCar Logo

Verkkokauppa

Luotettavasti, edullisesti ja nopealla toimituksella​

Kategoriat

Suosituimmat(12)

Multi Car Van autokalusteiden suosituimpia tuotteita. Hyllystökokonaisuuksia voidaan muokata esim. lisätä laatikostoja, koukkuja, laatikoita tai korottaa sekä pidentää autosi korimallin aiheuttamien erilaisuuksien vuoksi. Poistaa tai vaihtaa joku lisävaruste kuten hitsauspulloteline yms. Ole yhteydessä niin muokataan kalustus Sinua palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Pakettiauton kalusteet laatikostoilla(15)

Kaikki laatikostot ovat alkuperäistä Multi Car Van - autokalustesarjaa. Kaikki laatikostot ovat sijoitettavissa käyttötarpeen mukaan huoltoauton hyllystön eri kohtiin; nyt ja tulevaisuudessa. Laatikostojen leveys modulimitta on aina ollut jaettavissa eri hyllypituuksien alle. Tällöin pystyt lisäämään laatikostoja, vaikka vuonna 1996 tilattuihin hyllystöihin. Kaikki hyllyt ja laatikostot ovat valmistettu Suomessa. Huomaa, että kuvissa saattaa olla myös lisävarusteita,…

Rakenna itse(28)

Tilaa yksittäisiä tuotteita kuten runkolevyjä, hyllyjä, lisää tarvikkeita tai kerää haluamasi hyllymäärä. Huomaa, että esim. laatikostomalleja löytyy enemmän omasta tuoteryhmästä. Samoin varastolaatikoiden välilevyt ja lajitelmasalkut löytyvät pientarvikeryhmästä. Kaasupullotelineet ja viilapenkit löydät LVI ryhmästä. Koukkuja ja telineitä löytyy koukustot työkalutauluihin jne. Jos sinulla on kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Perävaunun tarvikkeet.(6)

Kevyt perävaunun tarvikkeita; Aisalukkoja, sähköpistokkeet ja rasiat. HUOM.! otsikon tarvikkeiden hinnat sisältävät voimassa olevan, verkkokaupan muista hinnoista poiketen alv 24%

Hyllyt pakettiautoon alk. 325,- alv0%(10)

Pakettiauton hyllyjärjestelmä kumimatoilla, syv. 350 mm. Huom. kumimatot sisältyvät hintaan. Markkinoiden parhaiten säädeltävissä sekä syvyyssuunnassa että korkeussuunnassa 38 mm reikäjaolla aina 635 mm ylöspäin, käytettävissä olevan tilan mukaan. Autokalusteiden muunneltavuus mahdollista ensiasennuksen jälkeen myös käytön aikana sekä aina tuleviin huoltoautoihin siirrettäessä. Esim. laatikostot ovat kaikki samalla modulijaolla, jolloin pystyt lisäämään niitä myös seuraaviin autoihin muokkaamalla…

Vetolaatikostot huoltoautoihin alkaen 89,50 €(12)

Multi Car Van autokalusteiden laatikostojen laatikkojen kokoa on mahdollisuus vaihtaa myös jälkikäteen. Kaikissa vetolaatikoissa on kumimatot. Täysin Suomessa valmistettu. Luja metallilukitus, kestävä pisteliuku kevennys, tukeva täysleveä metallikahva. Laatikot jaettavissa mukaan otettavilla laatikoston sisäsarjoilla 2 ja 3 osaan. Sarjoissa välilevyt. Huom. Moduuli sopivuus myös vuodesta 1996 lähtien valmistettuihin pakettiauton hyllystöihin. Näin voit täydentää hyllystöäsi tämän päivän…

LVI - tarvikkeet huoltoautoihin(15)

Lvi - tarvikkeita huoltoautoon, esim. edulliset ja tukevat ulosvedettävät viilapenkkitelineet, viilapenkit putkileuoilla. Jopa yli 20 % edullisempia kuin kopiot alkuperäisistä Multi Car Van - tuotteistamme. Lisäksi mm. laadukkaat ja tehokkaat Firesafe sammuttimet, telineet hitsauspulloille, typpipulloille, nestekaasupulloille ja letkutelineet.

Pientavarat(19)

Huoltoauton kalustuksen toimivuutta tehostavat tukevat varastolaatikot välilevyineen hyllyille / varastoihin, lokerikot lukitussankasarjoineen, näppärät muovisalkut pientarvikkeille. Laatikostojen sisälokerikkosarjat laatikostojen laatikoiden jakamiseen pienempiin osiin. Lokerikkosalkkutelineet. Kestävät metalliset lukittavat pientarvikesalkut useilla eri sisälokerikko vaihtoehdoilla.

Koukustot työkalutauluihin(7)

Pakettiautoon kestävät koukustot mm. runkolevyjen päätyihin, laatikostojen sivuihin, työkalutauluihin. Vahvistetut ja tukevat koukut sekä vahvistetut työkalutaulut kestävät huoltoautossa kovassakin käytössä vuosia.

Huoltoauton toimistovarusteet(12)

Huoltoauton toimistovarusteista tuotteet mm. lomaketeline asiakirjoille, mappiteline kansioille, paperipyyhetelineet, roskikset, korit. Jopa 50% edullisemmin kuin alkuperäisistä Multi Car Van autokalusteista kopioidut tuotteet.

Pakettiauton kuormansidonta(9)

Pakettiautoon edulliset sidontakiskot ja sidontatarvikkeet, huoltoauton moneen eri käyttötarpeeseen. Tikastelineet pakettiauton sisälle niin A - tikkaille kuin monitoimitikkaille.

Pakettiauton Taakkatelineet(17)

Edulliset Atera - taakkatelineet pakettiautoihin. Monipuoliset lisätarvikkeet kuormansidontaan. Kysy lisää. Kysy malli / autokohtainen tarjous. Nopeat toimitukset.

Tikastelineet(7)

Tikkaiden kuljetus pakettiautossa auton sisäpuolella kuivassa sekä lukitussa tilassa. Telineet A - Tikkaille ja monitoimitikkaille. Katso myös taakkatelineellä kuljettavat vaihtoehdot.

Sähköiset lisätarvikkeet(3)

Saatavilla mm. Inventterit, varoitusmajakat. Toimitusaika 2 - 3 pv varastotilanteesta riippuen.

Kumimatot pakettiauton tavaratilaan(8)

Kumimatot pakettiautojen tavaratilaan lattialle. Varastossa heti 1200 mm leveää urakumimattoa. Autokohtaisesti muotoon leikatut matot. Pyydä tarjous mallikohtaisesti.

Muut tuotteet(5)

Tavaratilan ikkunakalterit MB Vito, VW Transporter. Kaapelikelatelineet sähkökeloille.